martes, 15 de noviembre de 2011

Neules farcides de crema pastissera de xocolata

Una recepta per llepar-se els dits i que gaudireu tots els de la casa. Tan fàcil de fer que els més petits us poden ajudar i en pocs minuts ho tindreu fet. Ideal per aquells postres de Nadal que no saps que fer, lleuger per acabar un bon dinar o sopar de celebració amb tot la família.

Ingredients
- 1 bossa de neules tradicionals Casa Amella
- 500 ml de llet
- 125 g de sucre
- 50 g de farina
- 3 rovells d'ou
- 75 g de xocolata per fondre (70% cacau)
- 1 pell de llimona  
- 1 branca de canyella




Començarem coent la llet en un cassó juntament amb la pell de llimona i la canyella. I mentre en un recipient barregem la farina, el sucre i els rovells d'ou. Si utilitzem rovells petits, posarem 4, si són mitjans 3 i si són grans, llavors 2.

Ho afegim tot en el cassó amb
la xocolata trossejada i deixem la llet bullint a poc a poc mentre remenem constantment.

Passem a un recipient quan ja hagi espessit, tapem amb film sobre la superfície perquè no es formi crosta i deixem refredar a la nevera.


Per acabar les neules farcides de crema pastissera de xocolata només queda posar la crema en una màniga pastissera i omplir les neules. Podem acompanyar amb una crema chantilly que hem elaborat anteriorment.

Fàcil eh!? Ara no teniu excusa per quedar com uns chefs i sorprendre a tothom aquest Nadal.
Bon profit!

Font: Directoalpaladar

No hay comentarios:

Publicar un comentario