miércoles, 9 de noviembre de 2011

Guisat amb llenegues i fredolics

Avui us portem una recepte per combatre aquest fred que ens ha agafat per sorpresa. Un guisat boníssim de Vedella amb bolets que us omplirà el paladar dels aromes del bosc i la terra.


Ingredients (4 persones):
- Carn de vedella tallada a daus
- Llenegues i fredolics Casa Amella
- 1 got de vi blanc
- Cebes
- Alls
- Julivert
- Llorer
- Oli d’oliva verge extra D.O.P Siurana de Casa Amella
- Sal
- Pebre


Preparació
1r pas
Posem oli en una paella i hi tirem la ceba ben menuda. Quan estigui tova hi afegim els alls tallats, una mica de julivert i unes fulles de llorer.

2n pas
Afegim la carn de vedella tallada a daus i ho remenem: Hi tirem sal i pebre.

3r pas
Quan tinguem la carn ben rossa hi tirem els bolets prèviament tallats. Al cap d’una estona hi afegim un got de vi blanc i ho deixem coure tapat i a poc a poc fins que la carn sigui ben cuita. Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario